CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag 31. januar 2009

Utfordring!

Ta ut den 6. mappen i bildene dine på data`n din og deretter det 6. bildet i denne mappen.Sett bildet i bloggen din og skriv noe om dette bildet.Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.
***
Hi hi, denne har jeg håpet på få, og endelig kom den til meg :) Fikk den av Lillenala
Når jeg fulgte mappe oppsettet på dataen min (jeg har det ikke etter alfabetisk rekkefølge, sånn som det kommer opp når en skal laste opp...driver meg galen he he, må ha det etter år *lol*)
Men i hvertfall, I min 6 mappa var det 6 bildet dette her;
Dette bildet et av min eldste datter, for omtrent nøyaktig ett år siden, mappa mi var fra Januar 2008 :) Og det er ett bilde utfra en hel rekker bilder som viser tusta som leker og styrer rundt i stua. Roter, leker og spiser på engang :)
Jeg gir denne utfordringen videre til;

3 kommentarer:

Aud sa...

Takk for utfordringen! Skal se hva jeg finner! :o)

Du spurte litt om fargeleggingen min med distress, vel, jeg er jo så absolutt ingen ekspert på området, prøvde å følge den fremgangs måten som Nina hadde beskrevet i det nyeste Ett trykk.
Jeg legger ofte flere lag med farge, blander litt forskjellige farger for å få dem slik jeg vil...

Ha en fin søndag! {{{klem}}}

Angelo sa...

Tusen takk for utfordringen! Jeg syns dette er litt morsomt. Dessverre har jeg fått denne fra før og jeg tror ikke bilderekkefølgen i mappene mine har forandret seg noe særlig siden sist så derfor tror jeg at jeg kanskje hopper over den denne gangen, men jeg skal se nærmere på den :)

Ha en flott søndagskveld!

Klem, Kristin :)

Fantepie sa...

Så kul utfordring! Tusen takk!
Skal gjere det i kveld når eg er heime og "stillheita har senka seg" (... sannsynlig at den senker seg da...!)